Ahşap Rejisör Sandalye

Rejisör sandalyeler doğada, kumsalda, kampta ya da tatilde pek çok kişinin konforlu bir şekilde vakit geçirmesini sağlayan araçlardır. Bu sandalyeler yönetmen sandalyesi ya da kamp sandalyesi olarak da bilinir. Temel mantığı katlanabilir ve kolay kullanılabilir bir yapıda olmasıdır. Rejisör sandalye için pek çok alternatif söz konusu olsa da ahşap rejisör sandalye hem dayanıklı özelliği hem de tasarımı ile dikkat çekiyor.

Ahşap Rejisör Sandalye Nasıl Kullanılır?

Rejisör sandalye kamp sandalyesi, piknik sandalyesi, plaj sandalyesi ya da şezlong sandalye gibi farklı isimlerle anılıyor. Bu sandalyelerin her biri yaklaşık aynı ürün grubundan üretildiği ve katlanır yapıda oldukları için bu adlarla anılmaları doğaldır. Ancak özellikle iskeleti zayıf olan bazı katlanır kamp sandalyesi türündeki ürünler kolaylıkla özelliğini yitirebiliyor. Ancak ahşap rejisör sandalye kullanılan malzeme kalitesi ve özellikleri ile uzun yıllar güvenle kullanma olanağı tanıyor.

Ahşap rejisör sandalyeler özellikle kampta ve bahçede en sık tercih edilen ürün grupları arasında yer alıyor. Kolay ve pratik kullanım özellikleri ile dikkat çeken bu ürün, iskelet yapısında kullanılan sağlam malzemeler nedeniyle kolay kolay zarar görmez. Pek çok zincir markette ve alışveriş sitelerinde karşınıza çıkan kamp sandalyeleri ise iskelet sisteminin zayıf olması nedeniyle kolay bir şekilde kurulabiliyor.

Ahşap Rejisör Sandalyenin Avantajları Nelerdir?

Ahşap ürünler hala pek çok kişi için oldukça cezbedicidir ve oldukça sağlamdır. Kullanılan malzemeye göre değişmekle birlikte kullanılan pek çok malzeme ile ortaya oldukça kaliteli bir ürün çıkar. Ahşap rejisör sandalyesi genel olarak daha geniş bir oturma alanına sahiptir. Ayrıca bazı modellerde de farklı seviyelere göre ayarlanabilen bir sistem mevcut. Bu sayede kendinize göre koltuğu ayarlayarak oturabilme şansınız bulunuyor.

Ahşap rejisör sandalyesi yüksek taşıma kapasitesi ile de dikkat çekicidir. Çoğu katlanır sandalye 110-120 kg bandında taşıma kapasitesine sahipken rejisör sandalyeler 130-140 kg ağırlığa kadar taşıyabiliyor. Bu sandalyeler sağlam yapılı olmalarına karşın kolay katlanabilmesi ve taşınabilmesi ile de kullanışlıdır. Ancak bu ürünü ortaya çıkarmak için kullanılan malzemeler ağır olduğundan diğer katlanır modellere göre daha ağır yapıdadır.