Katlanır Masa


Katlanır masa, evimizde, bahçemizde, piknik veya kamp yapacağımız alanda vs. yerlerde oldukça ihtiyaç duyduğumuz mobilyalardandır. Özellikle mutfakta yer alan masaların katlanır masa olarak tercih edilmesi de oldukça akıllı bir seçimdir. Katlanabilme özellikleri olduğundan küçük mutfaklarda daha kullanışlı olan katlanır masalar bu konuda oldukça işe yaramaktadırlar.

 

 Oturduğumuz evimizde mutfaklarımız veya yemek yiyeceğimiz oda küçük olabilir. Küçük olmaları ise kişileri masa seçiminde zorlayabilir. Ancak katlanır masa bu zorluğu ortadan kaldırmaktadır. Kişiler katlanır masa satın alarak küçük alanı oldukça yararlı bir şekilde değerlendirebilir.

 

 Katlanır masalar yalnızca mutfaklarda kullanılmayabilirler. Gidilen bir piknik veya kampta da katlanır masa kullanılabilir. Katlanabildiği için kolaylıkla saklanan ve taşınabilen katlanır masalar bu alanda da oldukça kullanışlıdırlar. Diğer yandan evin bahçesine de koyularak bahçede de yemek yeme imkanı sağlar. İşiniz bittiğinde ise kolaylıkla kaldırılabilir.

 

 Katlanır Masa Nedir?

 

 Katlanır masa, kişilerin ihtiyaç duydukları oldukça yararlı bir masa çeşididir. Kişiler genellikle küçük mutfaklarına masa koymak istediklerinde seçimlerini katlanır masadan yana kullanmaktadır. Bunun nedeni katlanır masaların katlanma özelliği olduğundan küçük mutfaklara daha rahat bir şekilde sığmasıdır. Bu şekilde küçük mutfaklar doğru bir şekilde dekore edilmiş olmaktadır.

 Öte yandan katlanır masaların açılma ve kapanma özelliği bulunmaktadır. Küçük mutfaklara katlanarak koyulduğundan alandan oldukça tasarruf etmektedir. Yemek yenileceği zaman ise açılarak büyümektedir ve yemek masası halini almaktadır. İstenildiği zaman küçülen ve yer kaplamayan, istenildiği zaman misafirler için büyüyen katlanır masalar oldukça kullanışlıdırlar.

 

 Katlanır Masalar Neden Tercih Edilir?


-Küçük mutfaklar için kurtarıcı bir mobilyadır.


-Kullanılmadığı zaman katlanarak yer kaplamaz. Kullanılacağı zamanlarda açılarak geniş bir masa halini alabilir.


-Yalnızca küçük mutfaklar için değil, bahçe veya piknik için de kullanılabilir.


-Katlanabilme özelliği katlanır masayı taşınabilir yapmaktadır.


-Yer kaplamaz. Bu nedenle kolayca depolanabilen bir mobilyadır.



 Katlanır Masa Nereden Satın Alınabilir?

 

 Katlanır masa almak isteyenler mobilya satan her mağazadan katlanır masa alabilirler. İnternet üzerinden de satışı yapılan katlanır masaların birçok modeli bulunmaktadır. Katlanır masa satışı yapan internet sitelerinden biri de eportatif.com sitesidir. Sitede yalnızca katlanır masa değil, ihtiyacınız olan diğer mobilyaların da satışı yapılmaktadır.