Balkon Masa


Evlerimizin en önemli yerlerinden biri de balkonlarımız gelmektedir. Yaz kış nefes aldığımız özellikle son dönemlerde pandemiyi yaşadığımız ve kısıtlamaların yaşandığı süreçlerde mutlu olduğumuz evlerimizin sokağı haline gelmiştir. Salgınla beraber kapalı veya açık balkonlar adeta bir oda konseptine çevrilmeye başlanmış ve bu yönde mekan dekorasyonları yapılmaya başlanmıştır. Balkon iç duvar boyaları yerlerin çoğunlukla parke yapıldığı bu dönemde elbette balkon mobilyaların önemi de oldukça artmıştır.

 

 Balkon Mobilyaları

 

 Cam balkon olarak tabir edilen ve istenildiği zaman tüm camların tamamen kapatılması suretiyle oda haline alan ve istenildiği takdirde yine katlanarak açılan camlar sayesinde açık balkon haline getirilmesi teknolojisi çok geniş bir yelpazede kullanılmaktadır. Bu sebeple balkon masa olarak kullanılan mobilya masaların konsepti de farklı bir yöne kaymıştır. Daha ergonomik, pratik aynı zamanda zengin ölçüleri sayesinde tüm balkonlara olabilecek ürünlerimiz kullanıcılarımızın beğenisine sunulmuştur. 

 

 Balkon Ebatlarına Göre Masa Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

 Evlerin metrekarelerine uygun balkonlar yapılmaktadır. Dolayısıyla öncelikle balkon kullanımı; şekli ve kullanım türüne karar verilmelidir. Kış balkonu olarak adlandırılan cam balkon kullanılacaksa ikinci adım olarak balkonun ebatları göz önünde bulundurularak balkon masa seçimi gerçekleştirilir. 

 Ebadı dar olan balkonlar için katlanabilir, kanatları kapanır açılır balkon masa seçimi tercih edilmelidir.

 Bu sayede kullanım alanı her zaman geniş kalır ve mekanı daha kullanışlı hale getirir. Yarım ay şeklinde olan balkonlar için özel tasarlanabilir masalar göz önünde bulundurulmalıdır. 

 

 Masa Çeşitleri ve Temizlik Önerileri Nelerdir?

 

 Masa için kullanılan malzemeler masanın aslında kullanım kılavuzluğunu üstlenir. Ahşap masalar için deterjan kullanılmamalı ve hafif nemli bez ile temizliği yapılmalıdır. Sunta veya daha işlenmiş malzemeler ile yapılan masalar için temizlik malzemeleri kullanılabilir. Doğru olan reçete larp ettiğiniz ürünlerimizin açıklamalarını detaylı olarak incelemek ve buradaki bilgilere göre hareket etmek uygun olacaktır. Uzman kadromuz bu anlamda satış öncesi veya sonra tüm talep, soru veya önerilerinizi titizlikle yanıtlıyor olacaktır. 

 

 Balkon masalarında dikkat edilmesi gereken diğer önemli madde iste sadece masa alınacaksa bu masaya eşlik edecek sandalye boyutlarını masa boyutları ile ölçülmesi olacaktır. Zira bazı sandalyeler cafe veya bar tipi sandalyeler olup masa boyutundan oldukça yüksek kalacaktır.